BarentsKrans

 

BarentsKrans is een onafhankelijk, Nederlands advocaten- en notarissenkantoor. Wij zijn gevestigd in een modern kantoor op een historische locatie in het centrum van Den Haag. Met bijna 80 advocaten en notarissen werken wij aan mooie juridische uitdagingen, zowel nationaal als internationaal.

Werken bij BarentsKrans

Werken bij BarentsKrans betekent dat je deel uitmaakt van een ambitieus kantoor. Je krijgt de kans om je tanden te zetten in aansprekende zaken voor toonaangevende cliënten. Door ons te verdiepen in de wereld van cliënten én van elkaar, kunnen we beter inspelen op de behoeften en wensen van cliënten en beter samenwerken. We vragen om feedback om die verbeteringen door te voeren die voor onze cliënten het verschil maken. Dat maakt ons ‘dedicated’.

Ons kantoor heeft specialisten in de volgende praktijkgroepen:

  • Arbeidsrecht
  • Cassatie/Commerciële contracten
  • Corporate & Commercial Litigation
  • Corporate/M&A/Financieel toezicht (inclusief notariaat)
  • EU & Mededinging
  • IE & Technologie
  • Vastgoed (inclusief notariaat)

Studentstage bij BarentsKrans

Wij bieden rechtenstudenten in de laatste fase van hun bachelor of tijdens hun master de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen de advocatuur of het notariaat door middel van een studentstage. Tijdens je studentstage bij BarentsKrans krijg jij de mogelijkheid om alle praktijkgroepen te leren kennen!

Als student-stagiair(e) werk je gedurende twee maanden mee aan interessante juridische zaken. Je zoekt voor diverse praktijkgroepen juridische vraagstukken uit: je bent dus niet gebonden aan één rechtsgebied, maar draait mee binnen alle praktijkgroepen. Op deze manier leer je de (juridische) praktijk én ons kantoor goed kennen. Daarnaast ga je mee naar zittingen en besprekingen en ben je natuurlijk welkom bij al onze sociale activiteiten.

Meer weten?

Wil jij kennismaken met ons kantoor of solliciteren voor een van onze openstaande vacatures? Ga dan naar www.barentskrans.nl voor de mogelijkheden. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Nando Dons via 070 – 376 07 18 of nando.dons@barentskrans.nl.

Blijf op de hoogte!
Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de mogelijkheden bij BarentsKrans? Meld je dan hier aan voor onze recruitment-updates! Per e-mail houden wij je graag op de hoogte van onze vacatures en recruitmentevenementen.