Bronsgeest Deur

Betrouwbaar & bestendig

Bronsgeest Deur Advocaten is een nichekantoor op het gebied van arbeidsrecht, gevestigd in Amsterdam Zuid aan de De Lairessestraat. Op het kantoor wordt intensief tussen de twaalf advocaten samengewerkt. Van beginnend advocaten wordt daarbij direct een actieve rol gevraagd. Dat betekent dat je meteen in zaken wordt ingeschakeld om zo snel mogelijk thuis te raken in het voeren van je eigen praktijk. Die praktijk bestaat uit het adviseren van onze cliënten in arbeidsrechtelijke kwesties, variërend van ontslagprocedures tot advisering bij reorganisaties, en van sociaalverzekeringsrechtelijke vragen tot strategische keuzes.

Voor een groot deel is de praktijk internationaal. Het kantoor is lid van Ius Laboris, een internationale alliantie van voornamelijk niche arbeidsrechtkantoren. Uit dien hoofde heb je veel contact met advocaten in het buitenland. Dat contact is niet alleen beperkt tot zakelijk gebied maar strekt zich bijvoorbeeld ook uit tot knowhow-ontwikkeling en het aansturen van internationale projecten.

Naast een goede en betrouwbare dienstverlening, vinden wij het ook belangrijk dat iedere advocaat zich blijft ontwikkelen. Daarom volgen wij de ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht vanzelfsprekend op de voet en wordt op kantoor alle ruimte gegeven aan iedereen die zijn horizon wil verbreden, bijvoorbeeld door het schrijven van artikelen of het volgen van opleidingen.