Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Scriptiemarkt VU 28 november 2017

28 november 2017 @ 16:00 - 18:00

Overweeg je of heb je het voornemen om binnen de afstudeerrichting Arbeidsrecht een masterscriptie te schrijven, dan mag je de scriptiemarkt niet missen! Op de scriptiemarkt wordt beantwoord waarover, wanneer, hoe en bij welke docent jij je scriptie kunt schrijven. Omdat al vroeg moet worden begonnen met het schrijven van de masterscriptie, kiezen veel studenten voor een onderwerp binnen één van de vakken die al zijn gevolgd, bijvoorbeeld een van de onderwerpen die aan bod zijn gekomen bij Arbeidsrecht Individueel. Om de studenten bekend te laten worden met het socialezekerheidsrecht, collectieve arbeidsrecht en overnames en reorganisaties, organiseert ASAR dit jaar voor de derde maal de scriptiemarkt.

De scriptiemarkt vindt plaats op de VU op 28 november aanstaande om 16:00. De scriptiemarkt begint met een algemeen introducerend college om 16:00. Vervolgens wordt een uitleg gegeven over het scriptietraject. Daarna kunnen studenten over maximaal drie gekozen deelgebieden binnen het arbeidsrecht informatieve colleges bijwonen. De dag zal worden afgesloten met een borrel (met hapjes) waar studenten de gelegenheid krijgen om na te praten met docenten en medestudenten.

Aanmelden is verplicht en kan door een e-mail te sturen aan secretaris@asar-amsterdam.nl . Vermeld hierbij je naam, mobiele telefoonnummer en aan welke universiteit je studeert. Voorafgaand aan de dag krijgen jullie meer informatie over de informatieve colleges en de locaties.

 

Gegevens

Datum:
28 november 2017
Tijd:
16:00 - 18:00

Organisator

ASAR
Website:
www.asar-amsterdam.nl

Locatie

Vrije Universiteit Amsterdam
De Boelelaan 1105
Amsterdam, 1081 HV Nederland
+ Google Maps