Vacatures & Mededelingen

 

Dutch advocaten LLP – Vacature Werkstudent Arbeidsrecht

Dutch advocaten in Amsterdam (www.dutchadvocaten.nl) is op zoek naar een gemotiveerde werkstudent. De werkzaamheden kunnen bestaan uit het uitzoeken van diverse juridische vraagstukken, het schrijven van concept adviezen of processtukken, het up-to-date houden van het knowhow systeem, het voorbereiden van presentaties en meer administratieve werkzaamheden.

Wij zijn op zoek naar een intelligente en gedreven rechtenstudent (WO) in de laatste fase van de studie die circa twee dagen in de week beschikbaar kan zijn gedurende een aantal maanden.

Solliciteren op de vacature Werkstudent?
Geïnteresseerd in de vacature Werkstudent Arbeidsrecht? Je kunt je sollicitatie, inclusief CV met motivatie, cijferlijst en eventuele referenties, richten aan mr. Sigrid Romijn en toezenden naar: romijn@dutchadvocaten.nl. Vragen? Neem dan gerust contact op per telefoon: 020-226 1200 of per e-mail.


 

Redactiecommissie ASAR Up2date

ASAR is op zoek naar nieuwe leden voor de redactiecommissie.
De redactiecommissie is een commissie die dit jaar in het leven is geroepen om studenten bijeen te brengen die het leuk vinden om te schrijven over het arbeidsrecht. Dit kan bijvoorbeeld een stuk zijn over de actuele stand van zaken binnen een thema binnen het arbeidsrecht of een paper waar je ontzettend trots op bent. Dit stuk zal vervolgens gepubliceerd worden in de maandelijkse ASAR Up2date en naar alle leden worden doorgestuurd.
Bijkomend voordeel voor jou is dat deze publicatie zal worden gedeeld op de Facebook en LinkedIn pagina van ASAR, het gehele ledenbestand met recruiters en juristen zullen jouw stuk te lezen krijgen. Daarnaast is het lidmaatschap van de redactiecommissie natuurlijk een leuke aanvulling op je cv!
Ben je geïnteresseerd of heb je nog verdere vragen? Neem dan contact op met Koen Uyterlinde via secretaris@asar-amsterdam.nl of klik hier.