Advocaat – stagiair(e) Höcker Advocaten

Advocaat – stagiair(e) Arbeidsrecht

Höcker Advocaten: prachtig merk!

Höcker Advocaten is een gevestigde naam binnen de advocatuur in Amsterdam. Aan de Apollolaan in Amsterdam-Zuidwerken we met een team van 21 personen dagelijks aan mooie en nuttige zaken voor een uiteenlopend cliëntenbestand. Onze werkzaamheden zijn met name gericht op het arbeidsrecht, intellectueel eigendomsrecht en ondernemingsrecht. Onze cliënten zijn vaak (middel) grote ondernemingen maar ook particulieren en we zijn sterk vertegenwoordigd in de culturele sector. Höcker Advocaten combineert de kennis en kunde van een groot kantoor met de persoonlijke aandacht van een klein kantoor.

Ons team: kleinschalige mix tussen jeugd en ervaring

Höcker Advocaten is bezig met het op- en uitbouwen van alle secties met nieuwe startende advocaten. Binnen onze secties hebben we partners die de klappen van de zweep kennen en die hun kennis van, en enthousiasme voor de advocatuur delen met de nieuwe generatie, die op haar beurt zorgt voor tomeloze energie, scherpe inzichten en onderlinge gezelligheid. Dat doen we samen met onze ondersteuning, die altijd voor iedereen binnen kantoor klaar staat. Dus ook voor jou.

Vacature Arbeidsrecht: niet te missen kans voor jou

Binnen ons team Arbeidsrecht is plaats voor een nieuwe advocaat-stagiair(e). Je komt direct onder een partner te werken. Dit zorgt ervoor dat je veel aandacht en begeleiding krijgt en direct mee gaat lopen in de praktijk van de partner. Je krijgt van ons ook de mogelijkheid om snel je eerste eigen zaken op te pakken. Dat betekent ook dat je voor je eigen zaken zelf gaat procederen. Natuurlijk begeleiden we je daar nauwgezet bij. Bij ons ben je dus geen klein radartje in het grote geheel. Wij zetten jouw opleiding en begeleiding centraal, bieden je de mogelijkheid om je eigen pad als advocaat te ontdekken.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken een beginnend advocaat die (bijna) klaar is met de masteropleiding (civiel effect). De master Arbeidsrecht is een pré, maar geen must. Wij willen in jou iemand zien die het in zich heeft om een goede advocaat te worden. Het arbeidsrecht leren wij je wel in de praktijk, jij moet ons ervan overtuigen dat jij dé kandidaat bent voor deze functie!

Voor ons geen clichématig overzicht van competenties en kwaliteiten die we zoeken in een sollicitant. Stuur je motivatiebrief en CV en overtuig ons om je uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek.

Ben jij onze top kandidaat? Dan bieden wij je een jaarlijks skiweekend, uitstekende begeleiding en de kans om door te groeien binnen ons prachtige kantoor.

Stuur je brief en CV uiterlijk op dinsdag 26 april 2022 naar hurks@hocker.nl