Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Netwerkevent

november 5 @ 15:00 - 18:00

Save the date: op vrijdag 5 november aanstaande zal het Netwerkevent plaatsvinden. Dit is na lange tijd weer ons eerste grote fysieke evenement en het belooft onvergetelijk te worden!

Dit event zal plaatsvinden in de private dining room van restaurant The Lobby Fizeaustraat in Amsterdam en begint om 15:00 uur. Het event begint met een Linkedin-training, waarin je tips&tricks krijgt over het onderhouden van je netwerk, het vinden van die te gekke stage en hoe je kan zorgen dat je gevonden wordt door bedrijven. Vervolgens kan er vanaf 16:00 uur genetwerkt worden met de deelnemende kantoren: Houthoff, Baker McKenzie, Clifford Chance en Van Doorne. In 4 rondes van 20 minuten kun je deze kantoren beter leren kennen door middel van speeddates. En misschien sleep jij zo wel die baan of stage binnen! Het event wordt daarna afgesloten met een borrel. Aanmelden voor dit evenement kan t/m maandag 1 november via onderstaand formulier, of door een mail te sturen naar secretaris@asar-amsterdam.nl met daarin je cv.

Met het oog op de coronamaatregelen wijzen wij op het volgende: het hotel, conform het huidige corona-beleid, zal vragen om een QR-code bij binnenkomst. Mocht je niet gevaccineerd zijn, is het belangrijk van te voren een officiële corona test in te plannen. Alleen met een geldige QR-code mag restaurant The Lobby Fizeaustraat toegang verlenen.

  Voornaam

  Tussenvoegsel

  Achternaam

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Curriculum vitae


  Hierbij geef ik ASAR toestemming bovenstaande gegevens te verwerken voor contact naar aanleiding van dit evenement en mijn cv door te sturen naar de deelnemende kantoren ten behoeve van eventuele recruitment naar aanleiding van dit evenement, overeenkomstig de privacyverklaring onderaan deze pagina.

  Gegevens

  Datum:
  november 5
  Tijd:
  15:00 - 18:00