Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online kantoorbezoek Palthe Oberman

maart 30 @ 16:00 - 18:00

Op dinsdag 30 maart van 16:00-18:00 gaan wij online op bezoek bij Palthe Oberman advocaten. Palthe Oberman advocaten is een niche advocatenkantoor voor arbeidsrecht, ambtenarenrecht en maatschapsrecht. Zij werken voor o.a. (internationale) ondernemingen, non-profit organisaties, hoger management en ondernemingsraden en houden zich o.a. bezig met het geven van arbeidsrechtelijk advies en het oplossen van arbeidsrechtelijke conflicten op het gebied van (collectief) ontslag, arbeidsongeschiktheid, arbeidsovereenkomsten, overgang van onderneming en pre employment screening. Een erg divers kantoor dus!

Tijdens dit kantoorbezoek leer je niet alleen Palthe Oberman kennen, maar ga je ook inhoudelijk de diepte in. Wat we precies gaan doen? Dat wordt later duidelijk, dus houd onze website en social media kanalen goed in de gaten!

Daarnaast krijgt iedere deelnemer door Palthe Oberman thuis een verrassingsbox toegestuurd, waardoor ook aan de borrel aan het einde van het evenement niets zal ontbreken.

Lijkt het jou leuk kennis te maken met Palthe Oberman advocaten? Meld je dan nu aan. Aanmelden kan t/m maandag 22 maart. Vergeet niet bij je aanmelding eventuele dieetwensen / allergieën en voorkeur voor non-alcoholische drank door te geven!

Aanmelden voor dit online kantoorbezoek is helaas niet meer mogelijk.

Gegevens

Datum:
maart 30
Tijd:
16:00 - 18:00