Nieuwsbrief juni 2021

De zomervakantie is in zicht! De laatste opdrachten worden ingeleverd, de laatste tentamens worden gemaakt en scripties worden afgerond. Nog even en dan is het tijd voor de voorspelde ‘Summer of Love’. Lekker in de zon, weliswaar nog steeds op afstand, weer samen genieten. Even geen tentamenstress of deadlines. Namens het gehele bestuur van ASAR: succes met de laatste loodjes!

Voordat we de zomervakantie ingaan hebben wij nog twee evenementen voor jullie gepland staan. Het is de laatste mogelijkheid dit studiejaar bij ons om kantoren te leren kennen en misschien wel die stage of baan in de wacht te slepen. Op woensdag 2 juni, morgen dus, hebben wij een online kantoorbezoek bij Pels Rijcken gepland staan. Lees hier waar je je kan aanmelden! Op woensdag 7 juli sluiten wij dan echt het jaar af met een Netwerkevent & Jaarafsluiting, waarbij gestart wordt met een Linkedin training en vervolgens speeddates plaatsvinden met verschillende kantoren.

Verder lees je in deze nieuwsbrief over de Max Rood Pleitwedstrijd.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten van ASAR? Volg ons dan ook op LinkedinFacebook en Instagram.

Namens het bestuur van ASAR,

Ilse Spee

Secretaris 

De volledige nieuwsbrief lees je hier.