Nieuwsbrief april 2021

Alweer twee weken geleden kregen we te horen van Mark Rutte en Hugo de Jonge dat de corona-cijfers weer dusdanig toenamen dat er geen ruimte was voor versoepelingen. Ook de universiteiten moeten voorlopig helaas nog gesloten blijven. Maar er was ook goed nieuws: het aantal gevaccineerden neemt gestaag toe en binnenkort zal het grootste deel van de risicogroep 60+ gevaccineerd zijn. Hopelijk dragen het toenemend aantal gevaccineerden en het aankomende lente- en zomerweer bij aan enige heropeningen van de samenleving, waaronder het onderwijs. Op dit moment lijken de corona-cijfers weer iets in de goede richting te bewegen, al zijn we er nog niet. Tot die tijd houden we vol en proberen we er online het beste van te maken!

In de maand maart hebben we twee leuke en leerzame online kantoorbezoeken gehad met Boontje Advocaten en Palthe Oberman advocaten. Kelly en Robin zijn inmiddels volledig ingewerkt in hun nieuwe functie als bestuursleden Extern en zijn volop bezig nieuwe evenementen in te plannen voor de komende maanden. Zo staan er nog een online kantoorbezoek bij Stibbe en een online kantoorbezoek bij Pels Rijcken op de planning en zijn wij bezig met de organisatie van een gastcollege met betrekking tot Arbeid & Sport. Houd voor meer informatie over deze evenementen onze website en Instagram in de gaten!

Ook de UvA Docent van het Jaar verkiezing staat weer voor de deur. Lees in de nieuwsbrief waar en tot wanneer je kan stemmen!

Daarnaast zijn wij voor de Up2Date van de maand mei nog op zoek naar iemand die een artikel wil schrijven over een recente arbeidsrechtelijke ontwikkeling. Dit artikel wordt verstuurd aan ons volledige ledenbestand en geplaatst op onze LinkedIn pagina. Een mooie boost voor je CV dus! Lijkt het jou leuk te schrijven over het arbeidsrecht en wil je je schrijfvaardigheid verder ontwikkelen? Stuur dan een mailtje naar secretaris@asar-amsterdam.nl.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten van ASAR? Volg ons dan ook op Linkedin, Facebook en Instagram.

Namens het bestuur van ASAR,

Ilse Spee

Secretaris 

De volledige nieuwsbrief lees je hier.