Nieuwsbrief augustus 2020

Hoewel wij deze maand graag een jaarafsluiting hadden willen organiseren, achten wij dit niet mogelijk gelet op de aangescherpte maatregelen. Onze eerstvolgende activiteit zal de kennismakingsborrel zijn in september. Binnenkort zal bekend worden gemaakt wanneer deze plaatsvindt. In deze nieuwsbrief zullen wij vertellen welke andere activiteiten het komende collegejaar op de planning staan.

Interesse in een bestuursjaar bij ASAR vanaf oktober? De sollicitaties voor het bestuur van 2020-2021 zijn inmiddels geopend! Lees verderop in deze nieuwsbrief meer over de verschillende functies en de sollicitatieprocedure.

Ook zoeken wij voor aankomend jaar leden voor de recruitmentcommissie. Wil jij als actief lid een steentje bijdragen aan de ASAR? Meld je dan vooral aan! In deze nieuwsbrief lees je meer over deze vacature.

De VU is met spoed op zoek naar mentoren voor de introductiedagen van 24 tot en met 26 augustus. Verderop vind je meer informatie over de aanmeldingen.

Net afgestudeerd en op zoek naar een baan? Of wil je aankomend jaar student-stage gaan lopen bij een kantoor om praktijkervaring op te doen? Stuur een mail naar secretaris@asar-amsterdam.nl als je hierbij hulp nodig hebt. Wellicht hebben wij de connectie of gouden tip die jou een stap verder helpt!

Namens het bestuur van de ASAR,

Eveline Wilod Versprille

Secretaris 

De volledige nieuwsbrief lees je hier.