Nieuwsbrief februari 2020

Om alle februari-instromers van harte welkom te heten en het tweede semester in te luiden, zal er op maandag 3 februari een welkomstborrel plaatsvinden. Wij zullen tijdens deze borrel ook de locatie van het recruitmentdiner bekendmaken. De borrel zal plaatsvinden om 17:00 in bar Lempicka.

Het jaarlijkse recruitmentdiner zal plaatsvinden op donderdag 20 februari 2020. De deadline voor de aanmeldingen is verlengd tot 6 februari!

Op woensdag 26 februari brengen wij een bezoek aan het kantoor van Pels Rijcken in Den Haag. In deze nieuwsbrief is meer informatie te vinden over het programma en de aanmeldingen.

Ook heeft de ASAR een beperkt aantal plekken weten te bemachtigen om op dinsdag 10 maart een live uitzending van Jinek bij te wonen! Lees snel verder voor meer informatie.

Tot slot zijn wij momenteel op zoek naar een nieuw bestuurslid extern en zoeken wij leden voor de recruitmentcommissie. Wil jij als actief lid een steentje bijdragen aan de ASAR en helpen bij het organiseren van onze activiteiten? Meld je dan vooral aan! In deze nieuwsbrief lees je meer over deze vacatures.

Namens het bestuur van de ASAR,

Eveline Wilod Versprille
Secretaris 

De volledige nieuwsbrief lees je hier.