Nieuwsbrief februari 2021

Het is helaas echt zover, meer dan een week geleden ging de avondklok in en sindsdien zit iedereen elke dag vanaf 21:00 binnen. Alle verschrikkelijke rellen die hierop volgden kunnen niemand ontgaan zijn. We zitten in het zwaarste maatregelenpakket tot nu toe en we kunnen alleen maar hopen dat het genoeg is om ervoor te zorgen dat een volgende golf uitblijft. 

Gelukkig hebben wij in februari en maart genoeg evenementen voor jullie klaarstaan die zelfs onder dit zware maatregelenpakket doorgang kunnen vinden. Zo hebben we in februari een online wijnproeverij, assessment training en recruitmentborrel gepland en gaan we in maart online op bezoek bij Boontje Advocaten. 

Daarnaast is het nog steeds mogelijk om je aan te melden voor de bestuursfunctie van Externe. Lijkt een bestuursjaar jou een mooie toevoeging op je CV en lijkt het je leuk je actief in te zetten voor ASAR? Bekijk dan nu de vacature en solliciteer via de website!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten van ASAR? Volg ons dan ook op LinkedinFacebook en Instagram.

Namens het bestuur van ASAR,

Ilse Spee

Secretaris 

De volledige nieuwsbrief lees je hier.