Nieuwsbrief februari 2022

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief voor de maand februari.

De eerste maand van het jaar zit er alweer op! Langzaam maar zeker lijkt het normale leven weer op gang te komen en kan met voorzichtigheid worden gezegd dat het licht aan het einde van de tunnel eindelijk in zicht is. Als bestuur kijken wij er ontzettend naar uit jullie binnenkort weer in levenden lijve te ontmoeten. Gelet op de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus en de versoepelingen die het kabinet onlangs heeft aangekondigd lijkt deze wens steeds meer realiteit te worden.

Dit betekent ook dat, zoals het er nu voorstaat, alle evenementen bij ASAR weer zo veel mogelijk fysiek kunnen plaatsvinden. Achter de schermen zijn wij daarom ook druk bezig met de organisatie van een aantal evenementen. Zo staat de eerste fysieke borrel van 2022 al op de planning en gaan wij binnenkort op kantoorbezoek bij Pallas Advocaten. Dus ben jij nieuwsgierig naar dit kantoor? Houd onze website dan vooral in gaten en meld je alvast aan voor de ledenborrel!


Daarnaast zijn wij voor de redactiecommissie op zoek naar nieuwe leden. Lijkt het jou leuk te schrijven over het arbeidsrecht en wil je je schrijfvaardigheid verder ontwikkelen? Stuur dan een mailtje naar secretaris@asar-amsterdam.nl.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten van ASAR? Volg ons dan ook op Linkedin, Facebook en Instagram.

Namens het bestuur van ASAR,

Houda El Messii

Secretaris

De volledige nieuwsbrief lees je hier