Nieuwsbrief januari 2020

Allereerst willen wij jullie namens het bestuur van ASAR een gelukkig en succesvol 2020 toewensen!

Op woensdag 15 januari organiseert ASAR in samenwerking met de VU een scriptiemarkt met een aansluitende (nieuwjaars)borrel. Meer informatie vind je in deze nieuwsbrief.

Om alle februari-instromers van harte welkom te heten en het tweede semester in te luiden, zal er op donderdag 30 januari een welkomstborrel plaatsvinden. Wij zullen tijdens deze borrel ook de locatie van het recruitmentdiner bekendmaken. Houd onze sociale mediakanalen in de gaten voor nadere informatie met betrekking tot de locatie en tijd! 

Het jaarlijkse recruitmentdiner zal plaatsvinden op donderdag 20 februari 2020. In deze nieuwsbrief vind je meer informatie over de aanwezige kantoren en de aanmeldingen!

Op maandag 27 januari organiseert de VU een symposium over re-integratie van werknemers op de arbeidsmarkt. Lees snel verder voor meer informatie over dit interessante event.

Ook willen wij jullie graag wijzen op de vacature bij Allen & Overy om hier als student-stagiair bij de sectie Employment aan de slag te gaan. Meer over deze vacature vind je verderop in de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten van de ASAR. Volg ons dan ook op LinkedinFacebook en Instagram.

Namens het bestuur van de ASAR,

Eveline Wilod Versprille
Secretaris 

De volledige nieuwsbrief lees je hier.