Nieuwsbrief januari 2021

Allereerst allemaal een gelukkig nieuwjaar gewenst!

Het is alweer zover, de eerste nieuwsbrief van 2021 is daar. Hopelijk heeft iedereen een fijne en gezonde kerstvakantie achter de rug. Corona is helaas nog niet uit onze levens verdwenen en zal ook in 2021 nog een rol spelen, maar er is licht aan het einde van de tunnel. Met het starten van de vaccinaties in januari komt het einde van het coronatijdperk in zicht.  

Voor nu zijn we dus nog gelimiteerd tot coronaproof evenementen, maar dat maakt ze er zeker niet minder om. In januari en februari staan er enkele mooie evenementen voor jullie klaar, waaronder natuurlijk het beroemde ASAR Recruitmentdiner. Hierover volgt later meer informatie. Lees verderop in deze nieuwsbrief alvast over: de ASAR Womibo, wijnproeverij en assessment training. 

Ook lees je in deze nieuwsbrief over de opkomende bestuurssollicitatie, de arbeidsrechtelijke podcast van Niels van der Neut: ”Juridisch Geneuzel” en over de Hugo Sinzheimer Moot Court Competition. 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten van ASAR? Volg ons dan ook op LinkedinFacebook en Instagram.

Namens het bestuur van ASAR,

Ilse Spee

Secretaris 

De volledige nieuwsbrief lees je hier.