Nieuwsbrief januari 2022

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief voor de maand januari.

Het is zover, het nieuwe jaar is van start gegaan en de eerste nieuwsbrief van 2022 is een feit! Wij wensen jullie allemaal een gelukkig, gezond en succesvol jaar toe! Ondanks alle uitdagingen die het coronavirus met zich meebrengt, hopen wij er samen met jullie een schitterend jaar van te maken. We doen het samen! Dus houd vol! Blijf gezond en zorg goed voor jezelf en voor elkaar! 

Voor de aankomende maanden hebben wij een aantal leuke en leerzame evenementen op de planning staan, maar gelet op de huidige  ontwikkelingen rondom het coronavirus is het nog onzeker of deze evenementen fysiek kunnen plaatsvinden. 

In deze nieuwsbrief lees je wel alvast meer informatie over de opkomende bestuurssollicitatie en de Hugo Sinzheimer Moot Court Competition. 

Verder is ASAR voor het aankomende jaar nog op zoek naar leden voor de redactiecommissie. Lijkt het jou leuk om artikelen te schrijven voor de Up2Date? Stuur dan een mailtje naar secretaris@asar-amsterdam.nl. 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten van ASAR? Volg ons dan ook op LinkedinFacebook en Instagram.

Namens het bestuur van ASAR,

Houda El Messii

Secretaris 

De volledige nieuwsbrief lees je hier.