Nieuwsbrief juli 2020

Ten eerste hopen we dat je de afgelopen maanden zowel fysiek als mentaal goed hebt doorstaan. Ook voor ons als studievereniging loopt het jaar anders dan gepland.
De kantoorbezoeken die de afgelopen tijd zouden hebben plaatsgevonden worden doorgeschoven naar het volgende collegejaar.
Wel streven wij er naar om in augustus een jaarafsluiting te organiseren, mits dit mogelijk is gelet op de maatregelen. Te zijner tijd zullen wij hierover meer details verstrekken via de nieuwsbrief en onze social media-kanalen. Mocht je hierover vragen hebben, schroom dan niet om een mailtje te sturen naar secretaris@asar-amsterdam.nl

Interesse in een bestuursjaar bij ASAR aankomend collegejaar? De sollicitaties voor het bestuur van 2020-2021 zijn inmiddels geopend! Lees verderop in deze nieuwsbrief meer over de verschillende functies en de sollicitatieprocedure.

Ook zoeken wij voor aankomend jaar leden voor de redactiecommissie. Wil jij als actief lid een steentje bijdragen aan de ASAR? Meld je dan vooral aan! In deze nieuwsbrief lees je meer over deze vacature.

Namens het bestuur van de ASAR,

Eveline Wilod Versprille

Secretaris 

 De volledige nieuwsbrief lees je hier.