Nieuwsbrief juni 2022

Het einde van het collegejaar is in zicht! Het is het moment van de allerlaatste tentamens maken, papers schrijven, scripties inleveren en wanneer dat allemaal voorbij is eindelijk weer van het prachtige weer kunnen genieten. Namens het gehele bestuur van ASAR: veel succes met de laatste loodjes!

De afgelopen twee weken zijn voor ASAR een schitterend begin van de maand geweest. Zo zijn wij op donderdag 2 juni in samenwerking met SLN op kantoorbezoek geweest bij Stibbe en CMS en vond op woensdag 8 juni het ASAR Recruitmentdiner plaats. Wat ons betreft twee zeer geslaagde evenementen! Wij willen alle kantoren en studenten hartelijk danken voor hun deelname. Hopelijk tot volgend jaar!

Voordat de zomervakantie echt van start kan gaan, hebben wij nog één evenement voor jullie op de planning staan. Op dinsdag 28 juni organiseert ASAR de Jaarsluiting van het studiejaar 2021-2022. Wij hopen jullie daar allemaal te ontmoeten om samen dit collegejaar af te sluiten en het begin van de zomervakantie in te luiden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten van ASAR? Volg ons dan ook op Linkedin, Facebook en Instagram.

Namens het bestuur van ASAR, 

Houda El Messii

Secretaris 

De volledige nieuwsbrief lees je hier