Nieuwsbrief maart 2021

Vorige maand begon de nieuwsbrief met het deprimerende nieuws van de rellen en het ingaan van de avondklok en daarmee het zwaarste maatregelenpakket tot dan toe. Nu begint de nieuwsbrief met een sprankje hoop en (voorlopig) een lichtpuntje aan het einde van de tunnel. Ondanks dat de cijfers nog niet geheel de goede kant opgaan, ziet het kabinet ruimte voor enkele versoepelingen. We kunnen onze corona-kapsels weer bij laten knippen, mogen winkelen op afspraak en kunnen zelfs eindelijk weer beginnen met het opbouwen van enige vorm van conditie, nu het samen buiten sporten t/m 26 jaar weer mogelijk is. De universiteit moet in tegenstelling tot de middelbare scholen nog even gesloten blijven, maar hopelijk komt fysiek onderwijs met de komst van de lente ook steeds dichterbij. 

Terugblikkend op februari was deze maand ondanks de zware maatregelen voor ASAR geen slechte maand. De wijnproeverij was een groot succes, de assessment training was zeer informatief en last but not least heeft iedereen heerlijk gegeten en genetwerkt tijdens de recruitmentborrel. Dank voor alle enthousiaste deelnemers!

Ook in maart staan er weer een aantal leuke evenementen op de planning! Zo staan er een online kantoorbezoek met Boontje Advocaten en een online kantoorbezoek met Palthe Oberman advocaten gepland. Dus ben jij nieuwsgierig naar deze kantoren? Meld je dan snel aan via de website!

Daarnaast gaan Sekar en Manon ons in maart helaas verlaten. Wij willen Sekar en Manon ontzettend bedanken voor hun inzet het afgelopen 1,5 jaar. Zij zijn beiden begonnen met het bestuur voordat corona Nederland in zijn greep kreeg. Het was niet makkelijk om daarna zo snel te schakelen, goed contact te onderhouden met de kantoren en alsnog mooie innovatieve evenementen neer te zetten. Het zijn toppers en we gaan ze missen. We wensen hen veel succes met hun verdere carrière!

De opvolgers van Sekar en Manon zijn Robin en Kelly. Lees verderop in de nieuwsbrief hoe zij zichzelf aan jullie voorstellen

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten van ASAR? Volg ons dan ook op LinkedinFacebook en Instagram.

Namens het bestuur van ASAR,

Ilse Spee

Secretaris 
 
De volledige nieuwsbrief lees je hier.