Nieuwsbrief maart 2022

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief voor de maand maart.

De oorlog in Oekraïne zal niemand zijn ontgaan. Met verbazing en afschuw volgen wij dagelijks de ontwikkelingen en zien we de meest verschrikkelijke beelden voorbij komen. Het is werkelijk onvoorstelbaar dat zoiets anno 2022 nog kan gebeuren. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar alle onschuldige mensen die het slachtoffer zijn geworden van deze oorlog. Wij hopen dat er snel een einde komt aan deze oorlog. 

Vanwege technische problemen is de nieuwsbrief van maart later verzonden dan gebruikelijk is. Toch willen wij jullie graag nog informeren over een aantal evenementen die wij in april op de planning hebben staan. Zo gaan wij op donderdag 7 april op kantoorbezoek bij Pallas Advocaten en hebben wij op diezelfde dag de Welkomstborrel gepland staan. Ben jij nieuwsgierig naar Pallas Advocaten? Meld je dan snel aan via de website!

Daarnaast gaan Robin en Kelly ons in maart helaas verlaten. Wij willen Robin en Kelly ontzettend bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Zij hebben ondanks alle uitdagingen die het coronavirus met zich meebracht hele mooie en creatieve evenementen georganiseerd.  We gaan deze toppers ontzettend missen en wensen hen veel succes met hun verdere carrière!  

De opvolger van Robin en Kelly is Lotte. Lees verderop in de nieuwsbrief hoe zij zichzelf aan jullie voorstelt


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten van ASAR? Volg ons dan ook op Linkedin, Facebook en Instagram.

Het bestuur van ASAR

De volledige nieuwsbrief lees je hier