Nieuwsbrief mei 2021

Sinds vorige week woensdag zijn er na een lange periode van strenge maatregelen enkele versoepelingen doorgevoerd. De avondklok is er niet meer, we mogen weer onder voorwaarden naar de universiteit en de terrassen zijn van 12:00-18:00 geopend. Sommigen hebben gelijk woensdag al heerlijk in de zon kunnen genieten van dat zeer gemiste biertje en een bitterbal. Dat kan natuurlijk ook prima voor 18:00! Voor anderen is het hopen dat het weer snel opklaart, zodat ook een felbegeerd plekje op een terras kan worden bemachtigd. Een beetje ontspanning is met het oog op de naderende scriptie-deadline wel gewenst……

Bij ASAR hebben we voor het einde van dit studiejaar nog enkele mooie evenementen op het programma staan. Zo staat er vandaag een gastcollege Arbeid & Sport op de planning en gaan wij in juni online op kantoorbezoek bij Pels Rijcken. Ook zijn wij bezig met de organisatie van een jaarafsluiting.

Verder lees je in deze nieuwsbrief over het VU Coachcafé 2021.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten van ASAR? Volg ons dan ook op LinkedinFacebook en Instagram.

Namens het bestuur van ASAR,

Ilse Spee

Secretaris 

De volledige nieuwsbrief lees je hier.