Nieuwsbrief november 2021

Afgelopen dinsdag is er een nieuw bestuur aangetreden. Wij willen de afgetreden bestuursleden, Guido, Ilse en Rosalie, bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Ondanks dat het coronavirus voor veel onzekerheid zorgde, wisten zij mooie en creatieve evenementen te organiseren. Wij wensen hen veel succes en plezier in hun verdere carrière!

Het nieuwe bestuur kan niet wachten om aan de slag te gaan en van het komende jaar opnieuw een succes te maken. In deze nieuwsbrief zullen de bestuursleden zich kort aan jullie voorstellen.

Op vrijdag 3 december brengen wij een bezoek aan het kantoor van DLA Piper in Amsterdam. Verderop in de nieuwsbrief vind je meer informatie hierover. 

Verder is ASAR voor het aankomende jaar op zoek naar leden voor de redactiecommissie. Lijkt het jou leuk om artikelen te schrijven voor de Up2Date? Stuur dan een mailtje naar secretaris@asar-amsterdam.nl. 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten van ASAR? Volg ons dan ook op LinkedinFacebook en Instagram.

Namens het bestuur van ASAR,

Houda El Messii

Secretaris 

De volledige nieuwsbrief lees je hier.