Nieuwsbrief november 2022

De allereerste tentamenweek zit er alweer op. Wij hopen dat de tentamens bij iedereen goed zijn gegaan en we wensen jullie veel succes met deze nieuwe onderwijsperiode en de rest van het collegejaar!
 
Namens het bestuur wil ik jullie bedanken voor het prachtige en leerzame afgelopen jaar. Wij hopen dat jullie het net zoals wij een mooi jaar vonden en de evenementen leerzaam en interessant waren. Graag willen wij jullie bedanken voor de tijd en moeite die jullie nemen om onze nieuwsbrieven en de maandelijkse Up2Date te lezen. Het was een waardevolle en unieke ervaring. Bedankt daarvoor! Binnenkort zal er een nieuw bestuur aantreden. Wij zijn er zeker van dat deze toppers er een mooi jaar van zullen maken en wij wensen hen veel succes, maar vooral ook veel plezier het komende jaar! Er staan in ieder geval alvast een aantal mooie evenementen op de planning. Zo lees je in deze nieuwsbrief meer over ons opkomende Nichekantorenevent.
 
Wij wensen jullie allen veel succes en plezier met jullie carrière! Het komt allemaal goed! 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten van ASAR? Volg ons dan ook op LinkedinFacebook en Instagram.

Namens het bestuur van ASAR, 

Houda El Messii

Secretaris 

De volledige nieuwsbrief lees je hier