Nieuwsbrief oktober 2020

Op maandag 12 oktober is het bestuur van ASAR gewisseld. Allereerst willen wij de afgetreden bestuursleden, Renske, Valerie en Eveline, enorm bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Er zijn het afgelopen jaar mooie evenementen door hen georganiseerd en ook hebben zij zich niet uit het veld laten slaan door alle onzekerheid die de coronacrisis met zich meebracht. Wij wensen hen veel succes in hun verdere carrière!

Benieuwd naar het nieuwe bestuur? Lees verderop in deze nieuwsbrief hoe zij zich aan jullie voorstellen. 

Wil jij ook als actief lid een steentje bijdragen aan ASAR? Wij zoeken voor aankomend jaar nog leden voor de recruitmentcommissie en de redactiecommissie.  Vind jij het leuk om je bezig te houden met alle socials van ASAR en de promotie van evenementen? Of wil jij je schrijf-skills ontwikkelen en lijkt het jou leuk om artikelen te schrijven voor in de Up2Date? Meld je dan vooral aan! In deze nieuwsbrief lees je meer over deze vacatures.

Ondanks dat het coronavirus weer snel om zich heen grijpt, hebben wij in november een mooie activiteit voor jullie gepland: een Masterclass bij Pallas Advocaten op vrijdag 27 november 2020. In deze nieuwsbrief lees je meer over deze activiteit. Aanmelding hiervoor zal op een later moment mogelijk zijn. 

Tevens lees je in deze nieuwsbrief over een vacature voor een student-stage bij Palthe Oberman Advocaten. Vanaf november 2020 hebben zij weer plek voor nieuwe student-stagiaires. 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten van ASAR? Volg ons dan ook op LinkedinFacebook en Instagram.

Namens het bestuur van ASAR,

Ilse Spee

Secretaris 

De volledige nieuwsbrief lees je hier.