Nieuwsbrief september 2020

Allereerst willen wij alle leden feliciteren die afgelopen maand zijn afgestudeerd. Daarnaast wensen we iedereen die (weer) begint op de UvA of de VU veel succes met het aankomende collegejaar! We hopen dat je er ondanks de huidige omstandigheden een leerzaam en geslaagd jaar van zult maken. 

Om het nieuwe academisch jaar in te luiden organiseren wij op donderdag 10 september om 18:00 een kennismakingsborrel. Op onze social media zal bekend worden gemaakt waar deze plaatsvindt. Tijdens de borrel kun je je medestudenten en ASAR beter leren kennen! Ook heb je de mogelijkheid om vragen te stellen over een eventuele bestuursfunctie of commissie. Studenten van de UvA en de VU zijn beide van harte welkom om ons te ontmoeten. Wel verzoeken we je om je van tevoren aan te melden via deze link.

Interesse in een bestuursjaar bij ASAR vanaf oktober? De sollicitaties voor het bestuur van 2020-2021 zijn inmiddels geopend! Lees verderop in deze nieuwsbrief meer over de verschillende functies en de sollicitatieprocedure. Let op: zondag 20 september is de deadline om te kunnen solliciteren.

Op donderdag 8 oktober zullen wij een bezoek brengen aan het kantoor Bronsgeest Deur. In deze nieuwsbrief lees je meer over deze activiteit. Aanmelden kan via de website.

Ook zoeken wij voor aankomend jaar leden voor de recruitmentcommissie. Wil jij als actief lid een steentje bijdragen aan ASAR? Meld je dan vooral aan! In deze nieuwsbrief lees je meer over deze vacature.

Namens het bestuur van ASAR,

Eveline Wilod Versprille

Secretaris 

De volledige nieuwsbrief lees je hier.