Nieuwsbrief september 2021

Het nieuwe collegejaar is weer begonnen! De introductiedagen zijn achter de rug en een mooi jaar staat voor de boeg. Het onderwijs zal nog gedeeltelijk online zijn, maar kan gelukkig ook weer grotendeels fysiek plaatsvinden. 

Daarnaast is voor evenementen van studieverenigingen gelukkig weer meer mogelijk. Bij ASAR zijn we dan ook druk bezig met  de organisatie van een aantal evenementen. Zo staat in de eerste week van september de eerste fysieke borrel van ons bestuur gepland. Verder staat in november het Netwerkevent op de planning en gaan we in december op kantoorbezoek bij DLA Piper. Voor meer informatie hierover, stay tuned!

Daarnaast gaan Guido, Rosalie en Ilse in oktober plaatsmaken voor drie nieuwe bestuursleden. Interesse in een bestuursjaar? Lees hier meer over de verschillende functies en onze ervaringen. Verder hebben wij nog vacatures voor de Redactiecommissie en de Recruitmentcommissie. Lees in de nieuwsbrief wat deze commissie inhouden en waar je kan solliciteren. 

Tevens sluiten wij in deze nieuwsbrief een flyer bij van een nieuw vak voor masterstudenten aan de UvA: Justice Entrepreneurship. Aanmelden voor dit vak kan tot 20 september. 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten van ASAR? Volg ons dan ook op LinkedinFacebook en Instagram.

Namens het bestuur van ASAR,

Ilse Spee

Secretaris 

De volledige nieuwsbrief lees je hier.