Nieuwsbrief september 2022

Het nieuwe collegejaar is officieel van start gegaan! Wij zijn er zeker van dat ook dit collegejaar weer een mooi en succesvol jaar zal zijn. Het bestuur van ASAR wenst iedereen een prachtig collegejaar toe!
 
Om samen het nieuwe collegejaar in te luiden organiseren wij morgen een kennismakingsborrel in bar Lempicka. Het is tot vandaag nog mogelijk om je hiervoor aan te melden. Daarnaast zijn wij de afgelopen periode bezig geweest met de organisatie van een aantal evenementen. Zo gaan wij op donderdag 29 september op kantoorbezoek bij Pels Rijcken en komt het Nichekantorenevent er binnenkort aan. Verder zal in november het Netwerkevent plaatsvinden en hebben wij voor de maand december ook een aantal evenementen op de planning staan. Wij zullen jullie via onze website en socials op de hoogte houden van al onze aankomende evenementen! 
 
Wij zijn voor dit collegejaar nog op zoek naar nieuwe bestuursleden. Lijkt een bestuursjaar jou leuk? Lees hier meer over  de verschillende bestuursfuncties, onze ervaringen en solliciteer direct. Daarnaast hebben wij nog vacatures voor de Redactiecommissie en de Recruitmentcommissie. Wil jij je graag naast je studie actief inzetten voor ASAR en ben je benieuwd naar wat deze commissies precies inhouden en waar je kan solliciteren? In deze nieuwsbrief lees je hier meer over.  

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten van ASAR? Volg ons dan ook op LinkedinFacebook en Instagram.

Namens het bestuur van ASAR, 

Houda El Messii

Secretaris 

De volledige nieuwsbrief lees je hier