Student-stage AKD

AKD is één van de grotere kantoren in Nederland, met een stevige footprint in de Benelux. Bij ons werken ruim 450 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, en aanpakkers en teamspelers met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Dat is wat ons bindt. Wij hebben kantoren in Amsterdam, Breda, Brussel, Eindhoven, Luxemburg en Rotterdam en zijn thuis in vrijwel ieder rechtsgebied, waar ter wereld onze klanten ons nodig hebben. Denk daarbij aan fusies en overnames in de Benelux, China, Rusland en Japan, maar ook aan bestuursrechtzaken op het allerhoogste niveau, tot aan de minister aan toe. Of werken aan de grootste arbitragezaak uit de geschiedenis en fiscaal adviseren aan een breed palet van klanten – we doen het allemaal!

Colourful people, powerful firm

Wij geloven dat je de beste en meest creatieve oplossingen en adviezen krijgt door het hebben van diverse teams. Een voorwaarde daarvoor is dat je jezelf kunt zijn – want dan pas kun je het beste uit jezelf halen. Diversity & Inclusion is daarom bij ons meer dan een mooie tekst op de website. Wij werken elke dag aan een open, divers, veilig en inclusief kantoor.

Je kunt bij ons stage-ervaring opdoen in vrijwel ieder rechtsgebied:
  • Arbeidsrecht en pensioenen
  • Fiscaal recht
  • Banking & Finance / Corporate Structuring
  • Bouw & vastgoed (notariaat en advocatuur)
  • Corporate Litigation / Insolvency
  • Europees en mededingingsrecht
  • IP, IT and Data protection
  • M&A / Commercial contracting
  • Overheid en Onderneming
  • Transport & Trade
Voor een stage bij de vakgroep Arbeidsrecht en pensioenen kun je (doorlopend) terecht op onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en in Eindhoven.

Bij AKD kun je letterlijk alle kanten op!

Een studentstage bieden wij aan WO-studenten Nederlands recht, die zich in de afrondende fase van hun bachelor bevinden of reeds gestart zijn met een master. Ben je al afgestudeerd? Dan is het lopen van een studentstage nog mogelijk binnen drie maanden na je afstuderen.

Een stage bij AKD loop je in principe twee maanden, fulltime (maar parttime is bespreekbaar). Je ontvangt een maandelijkse bruto-vergoeding. Na papieren selectie volgt slechts één gesprek door recruitment en een medewerker van de sectie. Het kan dus snel beklonken worden!

Solliciteer!
 
Wil jij in aanmerking komen voor een studentstage bij AKD? Vul dan het aanvraagformulier in op www.werkenbijakd.nl. Geef aan naar welke praktijkgroep(en) jouw voorkeur uitgaat en voor welke periode je beschikbaar bent. Op onze site vind je onze kennismakingsactiviteiten, een overzicht van de vacatures voor studenten en starters, en meer. En neem gerust persoonlijk contact op met één van onze recruiters.