Vacature Bestuursfunctie Extern

ASAR IS OP ZOEK NAAR EEN BESTUURSLID EXTERN

Per 1 maart 2022 is er binnen het bestuur van ASAR plaats voor een nieuw Bestuurslid ExternVind je het leuk meer medestudenten te ontmoeten, evenementen te organiseren, je professionele netwerk uit te breiden en jezelf op al deze vlakken verder te ontwikkelen? Heb jij wel interesse in een (parttime) bestuursjaar? Solliciteer dan nu voor de functie van Bestuurslid Extern!

Lees hieronder hoe de huidige bestuursleden extern, Kelly & Robin, hun bestuursjaar bij ASAR hebben ervaren:

Robin, Bestuurslid Extern I:

Ik kijk terug op een ontzettend leuk en leerzaam jaar, waarin ik als bestuurslid extern samen met Kelly in contact heb gestaan met alle partners van ASAR. Naast het zijn van het aanspreekpunt van ASAR, hebben wij verschillende evenementen mogen organiseren (waaronder weer het eerste fysieke evenement!) en hebben wij ons beziggehouden met de zichtbaarheid van ASAR via social media in samenwerking met de Recruitmentcommissie. De zomer waarin wij bezig zijn geweest met de acquisitie, is mij erg bijgebleven. In deze periode heb ik veel nieuwe mensen leren kennen, veel geleerd van het voeren van de acquisitiegesprekken en me alvast kunnen oriënteren op een potentiële werkgever voor in de toekomst. Wil jij naast jouw studie ook meer met de arbeidsrechtelijke praktijk in aanraking komen en lijkt het je leuk om jouw medestudenten beter te leren kennen? Dan raad ik je aan voor deze functie te solliciteren!

Kelly, Bestuurslid Extern II:

Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier de bestuursfunctie Extern bij ASAR bekleed. Als bestuurslid Extern hield ik mij samen met mijn medebestuurslid (Robin Speklé) bezig met de acquisitie van partners, het bedenken en organiseren van diverse evenementen. Robin en ik waren verantwoordelijk voor de begeleiding van de recruitmentcommissie en beheerden samen de social media kanalen van ASAR. Voorts waren wij het directe aanspreekpunt van de (potentiële) partners van ASAR. Door het vervullen van deze functie heb ik een goed beeld van mijn toekomstige werkveld en heb ik mijzelf ontwikkeld op organisatorisch niveau. Tevens heb ik dankzij deze functie een groot netwerk opgebouwd.

Ik kijk terug op een leerzaam, gezellig en vooral geslaagd bestuursjaar!

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie of de sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar extern@asar-amsterdam.nl of ons een bericht te sturen op onze Instagrampagina asar_amsterdam. Solliciteren is mogelijk tot en met woensdag 16 februari a.s. Wij zien jouw CV en motivatie graag tegemoet!